Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Like A Dragon Pirate Yakuza In Hawaii Angekuendigt

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii aangekondigd

Sega heeft het nieuwste deel in de langlopende Yakuza-serie aangekondigd, Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii.

De game speelt zich af in het hedendaagse Hawaii en volgt het verhaal van Ichiban Kasuga, een voormalig yakuza-lid dat op zoek is naar een nieuw leven.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii is een actie-RPG die de beurtgebaseerde gevechten van de vorige games in de serie combineert met nieuwe elementen, zoals een gloednieuw vechtsysteem, een uitgebreid crafting-systeem en de mogelijkheid om een eigen schip te besturen.

De game staat gepland voor release op 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Over de Yakuza-serie

De Yakuza-serie is een langlopende actie-RPG-serie van Sega die zich afspeelt in het criminele onderwereld van Japan. De serie begon in 2005 met het spel Yakuza en heeft sindsdien acht hoofddelen en diverse spin-offs voortgebracht.

De Yakuza-games staan ​​bekend om hun dramatische verhaallijnen, complexe personages en over-the-top actie. De serie is een commercieel succes geweest en heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht.

Ontwikkeling van Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii is ontwikkeld door Ryu Ga Gotoku Studio, de Japanse ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de Yakuza-serie. De game werd aangekondigd op 17 februari 2023 tijdens een livestream-evenement.

De ontwikkeling van Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii begon in 2021. Het ontwikkelingsteam wilde een nieuw deel in de serie maken dat zowel oude als nieuwe fans zou aanspreken. Het team heeft zich gericht op het creëren van een game met een meeslepend verhaal, boeiende personages en actievolle gameplay.

Het team heeft nauw samengewerkt met Hawaïaanse culturele adviseurs om ervoor te zorgen dat de game een authentieke weergave van de Hawaïaanse cultuur biedt. Het team heeft ook onderzoek gedaan naar de geschiedenis van de Yakuza in Hawaï om ervoor te zorgen dat het spel een nauwkeurige weergave is van die periode.

Kenmerken van Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii bevat een aantal nieuwe functies die niet in eerdere Yakuza-games te zien waren.

  • Nieuw vechtsysteem: Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii beschikt over een geheel nieuw vechtsysteem dat is gebaseerd op een beurtgebaseerd systeem. Het systeem is ontworpen om spelers meer controle over hun gevechten te geven en een breder scala aan tactische opties mogelijk te maken.
  • Uitgebreid crafting-systeem: Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii bevat een uitgebreid crafting-systeem waarmee spelers hun eigen wapens, bepantsering en items kunnen maken. Het systeem is ontworpen om spelers meer vrijheid te geven om hun personages aan te passen en hun eigen speelstijl te creëren.
  • Mogelijkheid om een eigen schip te besturen: Voor het eerst in de Yakuza-serie kunnen spelers een eigen schip besturen in Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Het schip kan worden gebruikt om de Hawaïaanse eilanden te verkennen en deel te nemen aan zeeslagen.
  • Naast deze nieuwe functies bevat Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii ook alle klassieke elementen van de Yakuza-serie, zoals een meeslepend verhaal, complexe personages en over-the-top actie.

    Releasedatum en -platforms voor Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

    Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii staat gepland voor release op 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

    De game zal beschikbaar zijn in zowel fysieke als digitale formaten.


    Comments